sobota 23. dubna 2011

Mezinárodní výměna ve Francii BUDE!

Právě jsem obdrželi zprávu, že plánovaná mezinárodní výměna mládeže ve Francii získala finanční podporu od EU, tedy bude. Zde jsou bližší informace:
  1. výměna je určena pro středoškolskou mládež ve věku 15-17 let z celkem 5 států Evropy
  2. termín výměny: 4.-15. července 2011
  3. počet účastníků z ČR: 7 + 1 vedoucí
  4. účastníci by měli být schopni se domluvit anglicky a ochotni se aktivně zapojovat do společných aktivit, připravit program pro společenský večer na téma "Jsme z Česka..."
  5. doprava: letecky do Paříže + vlakem z/do místa konání
  6. předpokládaná cena: do 8-9 tis./účastníka (podle konečné ceny letenky a vlakové jízdenky), v ceně je doprava, pojištění, ubytování, jídlo i všechny pomůcky po celou dobu výměny
  7. na plánovací návštěvu, kde se dozvíme bližší a konkrétní informace o ubytování, jídle i programu výměny, letíme 13.-14.května
  8. informativní schůzka pro účastníky akce a rodiče se bude konat v salónku OKA ve čtvrtek 9.června 2011 v 19.00 hodin - POZOR, změnen původní termín!!!!
  9. přihlášky s uvedením jména, věku, školy, adresy bydliště, telefonu, e-mailu můžete zasílat již nyní na adresu: info@oko-centrum.cz, počet účastníků je omezen!
Dále plánujeme ještě tyto výměny:
  1. Francie - dvoustranná výměna, předběžném termín: 14.-22.7., společná řeč: francouzština, bude určena pro ty, co se učí francouzsky, výměna je teprve ve schvalovacím řízení, bližší informace budeme mít koncem května, předběžná cena: do 8 tis.Kč.
  2. Holandsko - třístranná výměna, předběžný termín: 16.-23.7, společná řeč: angličtina, výměna je ve schvalovacím řízení, bližší informace budeme mít koncem května, předběžná cena: do 10tis.Kč
Všechny tyto výměny jsou projekty podporované z programu Mládež v akci za finanční podpory Evropské unie. Více informací o těchto akcích (včetně fotek z již zrealizovaných výměn) najdete na stránkách oka na záložce „Mezinárodní výměny mládeže“.

Žádné komentáře:

Okomentovat