pátek 18. května 2012

Mezinárodní výměny mládeže/kempy budou!!! Máme potvrzení...

Ahoj  holky a kluci,
právě jsem se dozvěděla, že všechny naše připravované mezinárodní kampy mládeže (výměny mládeže) na letošní prázdniny získaly dotaci, tedy budou! Také již mám potvrzené termíny, programy a další informace. Takže hurá do závěrečných příprav! Zatím máme ještě pár volných míst, takže jestli se chcete přidat, volejte obratem přímo mě: 777 900 818 nebo pište na: info@oko-centrum.cz.  
Letos pořádáme tyto výměny:
1/ ČR 2012 - ČR-FR-PT-NL výměna mládeže se bude konat letos u nás v ČR: 9.-18. srpna. Hostit budeme mládež, s kterou jste prožili loňské léto ve francouzském Vire a v Holandsku nebo před dvěma lety v Portugalsku. Bude se konat 3 dny v Praze a 8 dní v Krkonoších. Hlavní téma bude zdravý životní styl a ochrana přírody. Například si upečeme sami chleba (od vymlácení zrna až po pečení v peci), zdoláme Sněžku atd... 8 studentů (15-19 let) + 3 vedoucí,  v angličtině!
2/ Francie 1 - Vire - výměna mládeže ČR-FR-ŠP-HU, jejíž hlavním tématem bude moderní tanec, rádio vysílací workshop a "Europe factory".  Bude se konat 8.-22.července a zúčastnit se jí může 7 studentů (15-19 let). Na podobné výměně ve stejné organizaci jsme byli již vloni (vedoucím byla Hanka). Komunikační jazyk: angličtina, případně francouzština). Stručný program výměny je ke stažení ZDE. Pár informací o tom, jaké to bylo vloni, najdete zde: http://europe-stepbystep.blogspot.com/
3/ Německo - výměna mládeže, 13.-22.července, ČR-N-UK-Israel, téma: kultura,  zdravý životní styl -outdoor aktivity a -poznávání Berlína, 6 studentů (15-20 let) + 1 vedoucí, v angličtině! Program výměny je ke stažení ZDE. 
4/ Francie 2 - "U moře a na moři", 19.-27. července, ČR-F-N, téma:  kultura a zdravý životní styl -outdoor aktivity "na suchu i na moři" (na lodích), 7 studentů (15-20 let) + 1 vedoucí, v angličtině! Velmi dobrodružné!!! Stručný program výměny je ke stažení ZDE.

Další společné informace k těmto výměnám:
* Fotky a informace o mezinárodních výměnách mládeže z předchozích let najdete ve fotoarchívu na domovských stránkách OKA.
* Společným komunikačním jazykem na všech těchto akcích bude angličtina!!! Na všechny tyto výměny může mládež od 15 let.
* Všechny zde uvedené mezinárodní výměny/kempy mládeže jsou spolufinancovány z mezinárodního programu „Youth in action“ a z prostředků Evropské unie. Také proto je cena za účast na výměně tak nízká, přestože je zde o účastníky velmi dobře postaráno. Existuje jasný program na jednotlivé dny, samotné výměně předchází společné plánování zúčastněných států a dohoda o všem podstatném. Hlavním organizátorem jsou partnerské organizace z jednotlivých uvedených států za spolupráce s naším s centrem. 
* Všichni přihlášení účastníci obdrží další bližší informace spojené s konkrétními výměnami. V případě jakých-koliv dotazů nám neváhejte zatelefonovat na 777 900 818, rádi Vám poradíme, vysvětlíme...
* Přihláškový formulář je ke stažení ZDE. 
* Pozvánkový leták je ke stažení ZDE.

Pokud vám ještě není 15let, ale rádi byste zažili podobná dobrodružství a zdokonalili se v angličtině, doporučuji Vám náš letní kemp: Hello prázdniny!, který je v ČR a máme na něm zahraniční vedoucí volnočasových aktivit též. Jinými slovy, i tam si užijete angličtiny i her a zábavy.

Přeji Vám báječné léto!
Vaše Jitka Bartošová & OKO team

Žádné komentáře:

Okomentovat