sobota 14. ledna 2012

TERMÍNY - tábor s angličtinou (Hello), mezinárodní výměny

Vážení rodiče, milé děti,
máme pro Vás první termíny a informace k letním prázdninám:

1/ Tábor s angličtinou v Krkonoších - Hello prázdniny! Opět dvě možnosti:
8.-15. července (neděle - neděle) a 19.-26. srpna (neděle - neděle), pro děti a mládež 7-16 let.
Místo konání: Pec pod Sněžkou, více najdeš už teď na: http://www.oko-centrum.cz/hello11.html.

2/ Česko-francouzsko-portugalsko-holandská výměna mládeže se bude konat letos u nás v ČR: 9.-18. srpna. Hostit budeme mládež, s kterou jste prožili loňské léto ve francouzském Vire a v Holandsku. Bude se konat 3 dny v Praze a 8 dní v Krkonoších. Hlavní téma bude zdravý životní styl a ochrana přírody. Například si upečeme sami chleba (od vymlácení zrna až po pečení v peci), zdoláme Sněžku atd... 8 studentů (15-19 let) + 3 vedoucí,  v angličtině!

3/ Francie 1 - Vire - výměna mládeže (ČR-FR-ŠP-HU), jejíž hlavním tématem bude moderní tanec. Bude se konat 8.-22.července a zúčastnit se jí může 7 studentů (15-19 let). Na podobné výměně ve stejné organizaci jsme byli již vloni (vedoucím byla Hanka). Komunikační jazyk: francouzština + angličtina). Pár informací o tom, jaké to bylo vloni, najdete zde: http://europe-stepbystep.blogspot.com/

4/ Německo - výměna mládeže, 13.-22.července (ČR-N-UK-Israel), téma: kultura a zdravý životní styl -outdoor aktivity, 6 studentů (15-20 let) + 1 vedoucí, v angličtině!

5/ Francie 2 - "U moře a na moři", 19.-28. července (ČR-F-N), červenec, téma:  kultura a zdravý životní styl -outdoor aktivity "na suchu i na moři" (na lodích), 7 studentů (15-20 let) + 1 vedoucí, v angličtině!

Více informací k těmto akcím najdete zde i na stránkách OKA v dubnu.
Fotky a informace o mezinárodních výměnách mládeže z předchozích let najdete ve fotoarchívu na domovských stránkách OKA. Společným komunikačním jazykem na všech těchto akcích bude angličtina!!!
Vaše Jitka B.

Žádné komentáře:

Okomentovat