pondělí 7. listopadu 2011

Rodilí mluvčí v OKU a CINEMA CLUB

Od září u nás pracují na rok 4 rodilí mluvčí - dobrovolníci, kteří k nám přijeli v rámci Evropské dobrovolné služby: Annabel z Welsu, Hannah z Německa, Elise z Francie a Alberto ze Španělska.
Všichni zmiňovaní nám budou pomáhat stejně jako předchozí roky při realizací tematických výstav a s nimi spojených vzdělávacích aktivit pro děti a mládež a také v interkultuirní a jazykové výuce. Pravidelně se s nimi budete moci setkat ve však našich jazykových kurzech v Rychnově nad Kněžnou i Hradci Králové.
Více informací dobrovolnicích u nás včetně jejich fotek najdete také na jejich blogu ZDE.

NOVINKOU  v činnosti dobrovoloníků pro tento školní rok je zavedení nového vzdělávacího programu - CINEMA CLUB nebo také CINEMA&English. S tímto klubem má velmi dobré zkušenosti zejména Elise, která tento klub navštěvovala ve Francii a kde byl velmi oblíben. Elise je navíc nadšenou absolventkou umělecké školy se zaměřením na kinematografii. Nejde zde však o setkání příznivců filmu, ale o formu vzdělávání se svým vlastním programem a metodikou, která je zejména mládeži ale i dospělým velmi sympatická a dokáže silně motivovat.
Více informací najdete zde - v předchozím článku aktualit nebo
- v angličtině ZDE (Cinema club& English)
- v němčine ZDE (Deutsch Club)
- ve francouzštině ZDE (Le Club Francais)
- ve španělštine ZDE (Club Espanol)
Přijďte se podívat, těšíme se na Vás!
OKO

Žádné komentáře:

Okomentovat